IJS TAART
IJS Taart Klein 6-8 personen 22,5- euro
IJS Taart Groot 10-12 personen Rond Daimeter 20 cm 24,50 euro 
IJS Taart Large 15-18 Personen 31x12cm 42.50
Graag van te voren bestellen, of vraga na de mogelijkehden.


 IJS Taart Groot

Tiramisu IJS Taart 

Een heerlijke Tiramisu IJS Taart vormaat groot. Zit in een handige vorm. Men druk de taart van onder er zo uit en er zit een mooit deksel bij welke de taart goed beschermt.Deze Tiramisu taart heeft een bodem van Koekruimels Karamel en Cacoa, een Triamisu Saus laag, en heerlijke Slagroom Mascapone IJS, Versierdt met Cacao, chococrispbolletjes en Langevingers.

Tiramisu

Dit is de Kleine Tiramisuu IJstaart 6-8 Personnen.Deze IJStaart is 3 laags opgebouwd.
Krokante koekkrumel bodem met wittechocolade en Karamel. Daarop volt een laag van Tirmisu vulling, hier naar wordt de Taart afgetop met een heelijke Mascapone slagroom ijs en topping van cacao.

Monchou en Tiramisu 

De Monchou ijs taart is ook opgemaak tvan drie lagen, De bodel is van koekkruimes/Basonge met karamel. de Slagroom ijs vulling is chesecake. Met een smaakvolle kerssen saus toppig, versierd met Basnge en marengue.

Cheese cake

Deze 6-8 persoon Cheesecake IJStaart is ook opgemamakt in drie lagen. Koekkruimelbodelm met Witte chocolade en Karamel. Middenstuk is slagroom cheescake ijs. Dit geheel is met een Bosvruchten Varigato *(Bosvruchten conviture )

Kids IJS Taart

Deze kleurijke kinderijstaarrt is een feestje aanzich. Bodem Koekkruimel van witterchocolade/Karamel. IJS Vulling zijn drie maken een ring vorm, Centrum van Chcocolade daarom heen aardbei en de rand van SmurfenIJS(Karamelsmaak). Dit geheel is versierd met met minibolletjes Bloedsinasapple, Discodip, Chocokrisp, marschmellow en smarties.  Een echte Feest ijstaart.

Gepersonaliseeerd IJS Taart

Gepersonaliseerde IJStaart, word tin meeste gevallen  Uit drie lagen opgemaal-Krokant bodem ( Dit kan ook Glutten vrij) 
-Smaaken ijs of slagroomijs naar keuze
-Toppinng naar keuze